ASUS ROG Zephyrus G14 este acum disponibil în varianta AniMe Matrix pe plan local; Iată cât costă

0
2539
ASUS ROG Zephyrus G14

La scurt timp de la prezentarea unor noi laptop-uri la nivel global, iată că astăzi ASUS are noutăți și pentru România. Aflăm că laptop-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus G14 tocmai ce a sosit pe plan local și în varianta AniMe Matrix. Ce aduce extra acest model aflați din rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Sunt sigur că vă întrebați ce anume este AniMe Matrix și care este rolul său pe acest laptop de gaming. Aflați că vorbim aici despre un element spectaculos pe care laptop-urile ASUS ROG Zephyrus G14 îl integrează. Este o matrice LED cu 1215 LED-uri, fiecare LED emițând o strălucire albă cu 256 niveluri pentru controlul luminozității.

ASUS ROG Zephyrus G14

Se oferă astfel noi posibilități de personalizare a capacului laptop-ului cu mesaje și animații în ton cu stilul dinamic al pasionaților de jocuri. Puteți pune orice pe acest panou extern, de la GIF-uri animate și alte elemente grafice. Puteți crea animații personalizate cadru cu cadru și tasta orice tip de mesaj cu diferite seturi de caractere.

ASUS ROG Zephyrus G14

De asemenea, efectele vizuale reacționează la muzică și la alte tipuri de sunet, fiind iată și un laptop prin care un DJ poate face senzație. Funcția AniMe Matrix este integrată în aplicația Armoury Crate. De aici elementele vizuale pot fi customizate și configurate după bunul plac.

Cât despre dotările acestui laptop de gaming, găsiți configurații cu procesoare AMD Ryzen 9 4900HS sau Ryzen 7 4800HS. Au până la 16 GB RAM și 1 TB stocare SSD. Sunt opțiuni și cu panouri 60 Hz QHD, sau 120Hz Full HD. Puteți opta pentru configurația de top ce include și soluția grafică RTX 2060 cu Ray Tracing. 

Laptop-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus G14 a fost recent testat de către site-ul nostru soră Mobilissimo.ro. Dacă sunteți curioși să aflați mai multe detalii despre produs o puteți face de aici.

Preț și disponibilitate:

Modelele cu AniMe Matrix sunt disponibile de astăzi în România, prima sosită fiind GA401IV-HE136T și disponibilă pe Altex la prețul de 8.299 lei. Alte configurații cu AniMe Matrix vorr fi disponibile în săptămânile următoare la prețuri cuprinse între 7.799 și 9.799 lei.