ASUS lansează plăcile grafice Geforce GTX 1070 Ti, cu iluminare fistichie şi performanţă ridicată

0
821

ASUS a prezentat în această săptămână noile plăci grafice GeForce GTX 1070 Ti, o nouă etapă în evoluţia soluţiilor grafice ale companiei taiwaneze. Noua linie de plăci grafice este bazată pe acceleratoare NVIDIA de nouă generaţie, pentru performanţe crescute şi răcire ultra avansată.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Printre noile modele se numără acel ROG Strix GeForce GTX 1070 Ti cu iluminare ASUS Aura Sync, dar şi ASUS Turbo GeForce GTX 1070 Ti, cu ventilatoare cu 2 rulmenţi. Tripleta este întregită de ASUS Cerberus GeForce GTX 1070 Ti, o placă video pentru fiabilitate crescută. Toate aceste plăci noi sunt realizate cu ajutorul tehnologiei Auto-Extreme, un proces de producţie 100% automat.

Componentele Super Alloy Power II sunt cheia aici, îmbunătăţind eficienţa, reducând pierderile de putere şi scăzând zgomotul în sarcină şi temperaturile de lucru. Avem şi funcţia GPU Tweak II, care realizează reglaje intuitive ale performanţei. Seria ROG Strix GeForce GTX 1070 Ti vine cu răcire avansată şi sistemul de iluminare Aura Sync, pentru o experienţă mai personalizată.

Vine în 2 configuraţii acest model şi atinge viteze de lucru de 1721 MHz în mod OC pentru Standard Edition şi 1759 mHz pentru Advanced Edition. Are şi ventilatoare patentate cu design 0dB şi 3 ventilatoare pentru un flux de aer peste heatsink. Modelul Turbo GeForce GTX 1070 Ti este gândit pentru VR şi are două porturi HDMI, iar modelul Cerberus este o placă complet nouă.

Pe această unitate a fost realizat un test de fiabilitate de 144 de ore pe sisteme fără stocare şi teste 3DMark la un nivel ridicat de încărcare, de 15 ori mai lungi decât standardele din domeniu. Noile plăci au preţuri între 2599 şi 2799 lei, în funcţie de model.