ASUS desemnează câștigătorii competiției ROG Masters România 2020; Premii de peste 30.000 euro acordate

0
851
ASUS

În cazul în care nu știați, avem și noi pe plan local competiții de gaming – un exemplu fiind ASUS ROG MASTERS România 2020. Ediția online a celui mai mare turneu de gaming ROG din țara noastră tocmai ce și-a desemnat câștigătorii și aflăm din rândurile de mai jos cu ce au plecat aceștia acasă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Pentru început trebuie spus că ediția din acest an s-a desfășurat în două etape online, în perioada 3 iunie – 25 octombrie. Au fost alese două titluri populare și anume Counter Strike: Global Offensive (CS:GO) și League of Legends (LoL).

ASUS

De asemenea, suntem informați că s-au oferit premii în valoare totală de peste 30.000 euro. Au fost atinse și alte recorduri, precum cei 195.000 de privitori care au asistat la bătăliile online ce au implicat peste 3000 de jucători. Finalele ASUS s-au desfășurat pe 24 octombrie pentru CS:GO, respectiv pe 25 octombrie pentru League of Legends. Campionii au fost recompensați cu cele mai noi laptop-uri de gaming ROG Strix SCAR.

Revenind la startul competiției, aflăm că totul a început cu o campanie de calificări online în care a fost permisă înscrierea tuturor. Nu a contat locul reședinței și s-au înscris astfel peste 400 de echipe pentru CS:GO – dovedind că este cel mai apreciat joc 1st person shooter din România. Meciurile de LoL au atras în total 198 de echipe.

Câștigător competiție CS:GO

Desemnată câștigătoare a competiției CS:GO a fost Nexus Gaming. Finala de pe 24 octombrie a fost vizionată pe YouTube de aproape 20.000 de urmăritori. Maximul a fost de 2200 privitori simultan. Per total aceste meciuri au fost urmărite de peste 170.000 de spectatori online. S-au adunat 320.000 de vizualizări și un total de 43.600 ore vizionate.

Câștigător competiție ASUS – LoL:

Cât despre meciurile de League of Legends, acestea au atras 15.400 de spectatori online pe parcursul competiției. Etapa finală de LoL a înregistrat numărul maxim de privitori în același moment și anume 2400. Premiul a fost acordat echipei Minerii care a avut de luptat serios pentru a-și rezerva primul loc în clasament.