ASUS a lansat un monitor de gaming cu diagonală mai mare decât televizorul tău probabil: ROG Swift PG65UQ

0
1777

ASUS ROG Swift PG65UQ este cel mai nou monitor de gaming al companiei şi are o diagonală aşa mare că trebuie să te freci la ochi când o citeşti. E vorba despre 65 inch, adică 165 cm, mai mare decât are multă lume în sufragerie diagonala la televizor. Ce aduce acest monstru al afişajului aflaţi mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Judecând după dimensiuni mi se pare mai degrabă un monitor bun pentru showroom, competiţii eSports, puburi de gaming şi sedii de companii producătoare de jocuri. ASUS se laudă deja cu un record: cel mai rapid ecran mare pentru gaming, afişând conţinut la rezoluţie 4K UHD cu rata de refresh de 144 Hz. Vine cu suport NVIDIA G-Sync Ultimate şi suport pentru gaming HDR. A fost testat cu Xbox One şi vine cu rată de refresh variabilă prin conexiune HDMI, pentru gaming fluid pe consolă, redat pe un ecran mare.

Nu stă deloc rău nici la acustică, cu difuzoare certificate Ultra HD Premium şi cu putere de 15W. Swift PG65UQ are panou HDR, cu diagonală de 65 inch şi rezoluţie reală de 3840 x 2160 pixeli. Oferă acoperire a spectrului de culoare profesional de 95% (DCI-P3) şi a primit certificări DisplayHDR 1000 şi Ultra HD Premium. Noul monitor de gaming are o tehnologie completă de diminuare locală a luminii (FALD), care controlează dinamic iluminarea LED pe 384 de zone, pentru un contrast foarte înalt pe scenele întunecate mai detaliate.

LED-urile pot fi oprite şi pornite independent pentru o plajă largă de iluminare dinamică şi imagini mai bogate. Swift PG65UQ are şi tehnologie Quantum Dot şi unghiuri largi de vizualizare. La capitolul conectică avem 4 porturi HDMI 2.0, un DisplayPort 1.4, 2 USB-uri 3.0 şi un SPDIF pentru acustică.

ROG Swift PG65UQ Big Format Gaming Display (BFGD) se va găsi în magazinele din România din decembrie. Internaţional preţul său este de 6599 dolari.