Archos 9 pctablet, un UMPC cu touchscreen rezistiv, impresioneaza placut (Video)

0
670

Archos incearca sa invie segmentul UMPC-urilor, prezentand noul terminal Archos 9 pctablet, in cadrul unui eveniment special organizat la Paris. Avem de-a face cu un gadget cu o grosime de 16 mm si care incorporeaza un procesor Intel Atom Z515 de 1.2 GHz sau 800 MHz.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

archos-9-in-action-keyboard

Display-ul sau are o diagonala de 8.9 inchi si o rezolutie de 1024 x 600 pixeli, iar pe lista de specificatii a noului terminal Archos se afla si 1 GB de memorie, pana la 120 GB spatiu de stocare, un webcam, suport Bluetooth 2.1, WiFi 802.11 b/g si un slot SIM pentru conectivitatea WWAN.

Puteti admira prototipul Archos 9 in clipul video de mai jos, cu mentiunea ca ecranul sau touch rezistiv este foarte impresionant. Terminalul ruleaza Windows 7 si va fi totusi nevoie sa folositi un stylus, pentru a avea un acces mai rapid la unele din functiile OS-ului. Din fericire, Archos 9 incorporeaza si un mouse optic, iar printre dotarile sale se mai numara si o baterie detasabila, un port Ethernet, 2 porturi USB si o iesire VGA.

Oficialii Archos afirma ca produsul va costa intre 450 si 550 de euro si va sosi impreuna cu Windows 7 la finalul lunii octombrie.

[youtube 6cTfXgbuenk]

Sursa