Apple lanseaza iPhone 3GS, o dezamagire totala

0
1437

Apple a anuntat ieri in cadrul showului WWDC 2009 noul sau iPhone, modelul 3GS, urmasul lui iPhone 3G. Noul terminal va sosi in variante de 16 si 32 GB incepand cu data de 19 iunie in SUA si din iulie si in Romania. Aflam ca iPhone 3GS 16 GB va costa 199 de dolari, iar cel de 32 GB va avea pretul de 299 dolari, evident cu abonamente AT&T pe 2 ani.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iphone3gs-front-back

De ce este iPhone 3GS o dezamagire? Ei bine, designul lui iPhone 3G a fost pastrat, iar functiile handsetului lansat ieri nu sunt deloc impresionante. Aflati ca noul terminal vine cu iPhone 3.0 OS, care include peste 100 de functii noi (MMS, cut, copy/paste, cautare Spotlight si multe altele), plus o busola digitala incorporata si o camera de 3 megapixeli cu autofocus si inregistrare video VGA.

Iata cum arata si prima reclama a lui iPhone 3GS, care pune accentul pe functiile sale video:

Trebuie mentionat faptul ca iPhone 3G va cunoaste o reducere a pretului, pana la 99 de dolari, facandu-l astfel cel mai dorit telefon al momentului. Revenind la modelul 3GS, acesta suporta si control prin intermediul vocii, conectivitate HSDPA 7.2 Mbps, iar per total handsetul este de 2 ori mai rapid si performant decat iPhone 3G si incorporeaza o baterie mai buna.

iphone3gs-landscape-keyboard

La dorinta publicului, Apple a implementat si criptare hardware pe telefon, iar editarea video este si ea disponibila, intr-o forma rudimentara, in comparatie cu alte smartphone-uri moderne. iPhone OS 3.0 va fi disponibil incepand din data de 17 iunie, sub forma de upgrade gratuit prin iTunes 8.2 pentru toti posesorii de iPhone si contra cost pentru posesorii de iPod Touch.

Sursa