Amazfit X este o brăţară de fitness inteligentă şi curbată cu preţ de 149 de dolari pe Indiegogo

0
3209

Ramura Huami Amazfit de la Xiaomi, care se ocupă cu purtabile a început să fie tot mai apreciată în ultimul an. Acum se pregăteşte să lanseze o nouă brăţară de fitness, cunoscută drept Amazfit X şi care poate fi privită ca un hibrid cu un smartwatch. Va costa 149 de dolari şi va sosi prin platforma de crowdfunding Indiegogo.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Amazfit X a fost prezentat ca un concept de ceas inteligent încă din august 2019. Apoi a fost anunţat drept gata de producţie în masă în decembrie 2019. În ianuarie 2020 a apărut o pagină de produs pe Indiegogo, promiţând că lansarea va avea loc în curând. Pe 28 aprilie ceasul a fost în sfârşit pus la dispoziţia publicului, la suma de 149 de dolari, în regim Super Early Bird. Mai este şi o ofertă specială IGG la suma de 179 de dolari dacă nu prinzi Super Early Bird.

În plus, cine cumpără două unităţi, o face la 298 de USD. Toate aceste modele vin cu livrare gratuită oriunde pe glob, dar livrările încep abia din august. În acest moment proiectul a strâns 350.000 de dolari de la 2228 de susţinători. Amazfit X este mult mai premium decât o brăţară tipică de fitness, integrând mai mult metal în design. Are un ecran generos de 2.07 inch, curbat la 92 de grade. Curbura ar fi fost atinsă prin încălzirea corpului din metal la o temperatură de 700 de grade Celsius.

Ecranul are o densitate de 326 ppi, culori 100% NTSC şi luminozitate de până la 430 de nits. Purtabilul vine cu o baterie de 220 mAh, care ar oferi până la 7 zile de autonomie şi foloseşte o placă de bază în 3 segmente pentru a se adapta la curbură. Are şi senzor de puls şi promite până la 7 zile de autonomie.