Altex anunţă cei 660 de primi cumpărători de PlayStation 5 după extragerea din TOMBOLA (Voucher bonus)

0
7157

A venit şi ziua cea mare, de 25 noiembrie, când Altex a realizat tragerea la sorţi din cadrul tombolei sale pentru consolele PlayStation 5. Aşa cum probabil ştiţi deja, pe 20 noiembrie Altex a anunţat o tombolă pentru cei care vor să cumpere consola nouă. Pentru că mii de oameni doreau să cumpere consola, dar stocul iniţial era de doar 660 de bucăţi, a fost nevoie de această tombolă (şi pentru a evita specula). Mai jos avem detalii.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Condiţiile pentru înregistrare în tombolă au fost de a avea un cont pe site-ul Altex şi de a accepta să faci parte din tombolă, dar şi de a plăti consola. După ce ai plătit-o eşti înregistrat şi ai fost tras la sorţi astăzi, pe la ora 11:00. 600 de clienţi au fost aleşi pentru a primi consolele în varianta Blu-ray şi 60 în varianta digitală. Prima costă 2499 lei, iar a doua 1999 lei. O surpriză a fost faptul că un cititor ne-a confirmat faptul că primeşti şi un bonus de consolare dacă nu eşti extras.

E vorba despre un voucher de 100 lei, cu care poţi cumpăra jocuri şi accesorii de la Altex. Şi iată şi momentul aşteptat, linkurile unde puteţi afla dacă vă număraţi printre norocoşi:

Cei care nu au câştigat la tombola îşi vor primi banii înapoi în termen de 3 zile. La următoarele livrări de console PS5, atunci când se împrospătează stocul vor fi prioritizaţi pentru următorul val de console. Atenţie, livrările se vor face în ordinea înregistrării comenzilor.

Puteţi să ne spuneţi în comentarii mai jos dacă aţi fost extraşi şi dacă aţi primit acel voucher sau nu. Pagina Altex relaționată cu PS5 o găsiți aici.