Allview anunță primele televizoare QLED din portofoliu, modele cu Android TV și design fără margini

0
1526
Allview

Sfârșitul săptămânii ne aduce și lansarea unor noi televizoare Allview pe plan local, după cum ne informează Mobilissimo.ro. Avem de-a face cu o premieră chiar, primele televizoare QLED ale companiei brașovene, care vin la prețuri competitive și cu design modern. Aflați din rândurile de mai jos dotările, caracteristicile speciale și sumele la care se vând în magazine.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând ne axăm pe panoul cu tehnologie QLED (Quantum Dot Display) care promite redarea a 100% din volumul de culoare. Se remarcă și prin calitate, claritate și profunzime a imaginii, scăpând și de efectul de burn-in asociat modelelor OLED. Aceste modele fac parte din seria ePLay de la Allview și pentru ca experiența multimedia să fie completă, avem aici și soluția Dolby Audio.

Allview

Televizoarele Allview QLED sunt două la număr pentru moment și anume 50ePlay6100-U cu ecran de 50 inch (126 cm), respectiv 65ePlay6100-U de 65 inch (164 cm). Ambele rulează Android TV și au telecomandă cu buton dedicat pentru Google Assistant și experiență hands-free.

Allview

Mai descoperim și tehnologii pentru procesarea de culoare precum Superior Clear Multi Directional, MStarACE-Pro sau Color Stain Removal. Rata de contrast crește cu până la 400% față de modelele IPS, iar uniformitatea nivelului de negru crește cu 200%. Bifăm și suportul HDR10 și un design modern fără margini. Google Play vă stă la dispoziție pentru descărcarea de aplicații. Revenind la telecomandă, aceasta are butoane Netflix, YouTube și microfon pentru interacțiunea cu asistentul vocal.

Allview

Nici la nivel de conectivitate nu stăm rău. Primim 3 porturi USB, 4 porturi HDMI, slot CI+, ieșire audio digitală (optică). Avem și Bluetooth 5.0, Wi-Fi dual-band. Observ că la nivel audio Allview a trecut la sisteme 2.0 de 20W (în total), un upgrade binevenit de la cei 16W oferiți pe modelele anterioare. Achiziția la precomandă în perioada 1 – 5 octombrie vă aduce un smartwatch cadou.

Preț televizoare Allview QLED: