Allview a lansat notebook-ul Allbook i – Vine cu ecran generos, procesor Intel Core i3 din a 10-a generație și design elegant

0
437
Allbook i
Allview a lansat notebook-ul Allbook i - Vine cu ecran generos, procesor Intel Core i3 din a 10-a generație și design elegant

Allview a anunțat astăzi notebook-ul Allbook i, devenind oficial cel mai nou model din portofoliul companiei brașovene. Acesta reușește să îmbine designul elegant cu performanța, fiind un dispozitiv perfect pentru cei ce caută portabilitate și fiabilitate. Mai jos avem toate detaliile.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Allbook i măsoară 359 x 242 x 19.6 mm și cântărește puțin peste 2 kilograme. Integrează un ecran IPS LCD de 15.6 inch în diagonală cu rezoluție FHD (1920 x 1080 pixeli). Acesta oferă și caracteristica de antireflex și permite vizualizare dintr-un unghi de până la 178 de grade. Allview spune că acest display oferă o experiență vizuală bună, fie că utilizatorul lucrează, creează conținut sau vizionează filme.

 

la interior, Allbook i integrează un CPU Intel Core i3 1005G1 (Gen 10th) cu frecvență de 1.2 GHz, respectiv 3.4 GHz în Turbo Boost. Mai prezintă 8 GB de memorie RAM DDR4 și un SSD M2 de 256GB pentru stocare. Sistemul de ventilație inclus de Allview pe acest model iese în evidență. Heatpipe-urile sunt dispuse asimetric și permit maximizarea eficienței de răcire, gestionând inteligent temperatura sistemului. Astfel, laptopul reușește să păștreze temperatura optimă ca utilizatorii să beneficieze pe deplin de performanța acestuia.

 

Camera frontală este de 2MP, iar sistemul audio este stereo, format din 4 difuzoare de 1W. Totodată, are și două microfoane pentru apeluri pe Skype, Zoom sau Google Meet. Allbook i oferă conexiune Bluetooth 4.2 și Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac Pe partea de conectivitate, Allbook i aduce:

  • port HDMI;
  • Slot pentru carduri Micro SD;
  • Port USB 3.0;
  • Port USB Type-C;
  • Jack audio de 3.5 mm pentru căști;
  • Port încărcare.

Laptopul sosește cu o baterie de 45.6 Wh care asigură o autonomie de până la 4 ore și sistem de operare la alegere: Windows 10 Home; Windows 10 Pro; WIndows 10 for Education sau Ubuntu.

Preț și disponibilitate

Prețul recomandat de comercializare pornește de la 2699 lei. Mai multe informații despre Allbook i veți regăsi pe site-ul Allview.