ADATA SE900G este un nou SSD extern cu iluminare RGB pentru gamerii de PC sau de consolă

0
851
ADATA SE900G
ADATA SE900G este un nou SSD extern cu iluminare RGB pentru gamerii de PC sau de consolă

ADATA este un producător de top de module DRAM de înaltă performanță, produse NAND Flash, accesorii și dispozitive de gaming. Producătorul a anunțat astăzi ADATA SE900G, unul dintre puținele SSD-uri externe de pe piață cu iluminare RGB. Avem detalii despre acesta mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

ADATA SE900G oferă performanță, livrată într-un design elegant. Bazat pe USB 3.2 Gen2x2, oferă viteze de citire și scriere de până la 2000 MB/s. Astfel, modelul SE900G este de 25 de ori mai rapid față de un hard disk extern standard. De exemplu, utilizatorii pot transfera un film 4K cu dimensiunea de 10GB în doar zece secunde. Dincolo de performanță, designul este pus în lumina reflectoarelor. Iluminarea RGB acoperă 74% din suprafața frontală oferind eleganță și potrivindu-se la fix cu setup-urile de gaming RGB.

Acesta prezintă un model în carouri, conferind dispozitivului un aspect texturat și distinct. De asemenea, ADATA SE900G este disponibil într-o varietate de capacități de stocare – 512GB / 1TB / 2TB. Este astfel potrivit atât pentru creatorii de conținut, cât și pentru utilizatorii obișnuiți. Totodată, gamerii de consolă pot stoca în acest fel facil jocurile, viteza fiind suficient de mare pentru a le rula fără a întâmpina dificultăți.

De asemenea, suntem anunțați că SE900G este compatibil cu toate sistemele de operare: Android, macOS, Linux și Windows. Astfel, utilizatorii pot stoca videoclipuri, fotografii, muzică și alte tipuri de fișiere. În plus, partajarea conținutului stocat de dimensiuni mici sau mari se realizează facil, aducând performanța în mâinile utilizatorilor.

ADATA SE900G nu a fost încă listat de către retaileri, dar în următoarea perioadă vom afla și prețurile oficiale pentru România.