Acer Aspire One: notebook mai bun si ieftin decat Asus Eee PC

0
627
acer_aspire_one1

Acer tocmai a anuntat noul sau laptop ultraportabil Aspire One, care va avea un pret de pornire de 379 de dolari. Configuratia sa include un procesor Intel Atom, pana la 1 GB de RAM si 8 GB de memorie flash sau un HDD de 80 GB. De asemenea veti putea alege intre Linpux Linux Lite si Windows XP, cand veti cumpara laptopul.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

acer_aspire_one1
Aspire One suporta conectivitate WiFi 802.11 b/g, iar versiunea sa viitoare va sosi cu suport 3G, pentru o mai mare libertate de miscare. Display-ul acestui laptop are o diagonala de 8.9 inchi si este un CrystalBrite cu LED ce afiseaza imagini la o rezolutie de 1024 x 600 pixeli. Integrat in partea superioara a ecranului se afla webcamul, ideal pentru video streaming (live), chat sau videoconferinte.

Noul laptop Acer recunoaste 5 tipuri de carduri de memorie: Secure Digital, MultiMediaCard, Memory Stick, Memory Stick PRO si xD-Picture Card. Aspire One va fi disponibil in toamna acestui an si va sosi cu o baterie care rezista 3 ore, sau cu o baterie (optionala) de 6 ore.

Sursa