Abonamentul PlayStation Plus aniversează 10 ani și aduce în luna iulie 3 jocuri gratuite pe PlayStation 4

0
3276
PlayStation Plus

Deși suntem cu gândul mai degrabă la debutul comercial al consolei PlayStation 5, nu putem să trecem cu vederea aniversarea PlayStation Plus. Abonamentul disponibil pe consolele Sony tocmai ce a împlinit 10 ani de existență. În acest deceniu membrii au avut acces la conținut de calitate, dar și titluri exclusive, iar acum pentru a marca aniversarea abonații vor primi un bonus.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest bonus vine în luna iulie și constă în oferirea unui joc extra gratuit, pe lângă cele 2 pe care abonamentul le oferă de obicei lună de lună membrilor. În această săptămână va fi lansată și o temă specială pentru PS4. Va fi gratuită pentru a celebra cei 10 ani de PS Plus. Va fi disponibilă în PS Store pentru o perioadă limitată.

PlayStation Plus

În situația în care nu ați testat încă experiența multiplayer online cu abonamentul PS Plus, aflați că vi se pregătește un weekend gratuit de test. Acesta are loc în perioada 4 iulie (de la ora 12:01 AM) – 5 iulie (ora 11:59). Pentru a putea testa PS Plus aveți nevoie de conexiune la internet și un cont PlayStation Network.

Revenind la jocurile gratuite pentru luna iulie, acestea sunt NBA 2K20, Rise of the Tomb Raider:20 Year Celebration și Erica. Acestea vor putea fi descărcate de către abonații PlayStation Plus începând din 7 iulie, până pe 3 august. Dacă încă nu aveți PS Plus, mai jos găsiți câteva prețuri practicate la retaileri: