In asteptarea lansarii lui iPhone 3G si pe plaiurile mioritice, putem doar sa ne gandim la motive pentru care noul terminal este mai bun decat prima versiune. Descoperim 5 motive principale, printre care evident si bateria si GPS-ul handsetului.

1. Conectivitate 3G

Evident acesta este principalul motiv pentru care am vrea un iPhone 3G si nu unul standard. In sfarsit Apple intra in randul lumii cu handsetul sau, iar site-urile pot fi vizualizate normal.

2. GPS

In sfarsit si iPhone-ul primeste GPS si suntem nerabdatori sa vedem numeroasele aplicatii care-si vor face aparitia pe noul terminal, gata de a ghida utilizatorii in cele mai user-friendly moduri. Ne asteptam si la jocuri bazate pe GPS…

3. Tone de aplicatii

iPhone 3G si firmware-ul 2.0 vor da startul unei avalanse de softuri, disponibile prin iTunes App Store, de la jocuri, la aplicatii care iti permit sa folosesti iPhone-ul ca un instrument muzical, sau aplicatii medicale.

4. Bateria mai longeviva

iPhone 3G soseste cu o baterie ce rezista la 10 ore de convorbire 2G, in comparatie cu cele 8 ale primului model. Asta in vreme ce folosirea retelei 3G va va oferi 5 ore de convorbiri, iar daca faceti doar web browsing telefonul va rezista 5-6 ore, in vreme ce maniacii privitului de clipuri video vor putea folosi handsetul timp de 7 ore.

5. Pretul

Noul iPhone soseste la pretul de 199 de dolari, pentru varianta de 8GB, o oferta geniala, incepand din data de 11 iulie. Chiar si pentru persoanele dezamagite de acest telefon, oferta este prea buna pentru a fi refuzata. Ce distanta fata de cei 600 de dolari platiti pentru primul iPhone in ziua lansarii sale pe piata americana…

Sursa