5 motive pentru care iPhone 3G e mai bun decat predecesorul sau

0
614

In asteptarea lansarii lui iPhone 3G si pe plaiurile mioritice, putem doar sa ne gandim la motive pentru care noul terminal este mai bun decat prima versiune. Descoperim 5 motive principale, printre care evident si bateria si GPS-ul handsetului.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

1. Conectivitate 3G

Evident acesta este principalul motiv pentru care am vrea un iPhone 3G si nu unul standard. In sfarsit Apple intra in randul lumii cu handsetul sau, iar site-urile pot fi vizualizate normal.

2. GPS

In sfarsit si iPhone-ul primeste GPS si suntem nerabdatori sa vedem numeroasele aplicatii care-si vor face aparitia pe noul terminal, gata de a ghida utilizatorii in cele mai user-friendly moduri. Ne asteptam si la jocuri bazate pe GPS…

3. Tone de aplicatii

iPhone 3G si firmware-ul 2.0 vor da startul unei avalanse de softuri, disponibile prin iTunes App Store, de la jocuri, la aplicatii care iti permit sa folosesti iPhone-ul ca un instrument muzical, sau aplicatii medicale.

4. Bateria mai longeviva

iPhone 3G soseste cu o baterie ce rezista la 10 ore de convorbire 2G, in comparatie cu cele 8 ale primului model. Asta in vreme ce folosirea retelei 3G va va oferi 5 ore de convorbiri, iar daca faceti doar web browsing telefonul va rezista 5-6 ore, in vreme ce maniacii privitului de clipuri video vor putea folosi handsetul timp de 7 ore.

5. Pretul

Noul iPhone soseste la pretul de 199 de dolari, pentru varianta de 8GB, o oferta geniala, incepand din data de 11 iulie. Chiar si pentru persoanele dezamagite de acest telefon, oferta este prea buna pentru a fi refuzata. Ce distanta fata de cei 600 de dolari platiti pentru primul iPhone in ziua lansarii sale pe piata americana…

Sursa