Zune HD, anuntat oficial de Microsoft, va sosi pe piata in toamna

0
654

Dupa saptamani intregi de zvonuri in privinta lui Zune HD, iata ca Microsoft a anuntat in sfarsit oficial mult-asteptatul player, care va sosi pe piata in aceasta toamna. Specificatiile acestui terminal sunt destul de impresionante, fie ca e vorba de display-ul OLED touchscreen capacitiv de 3.3 inchi, cu rezolutie de 480 x 272 pixeli si suport multitouch, sau de receiverul HD Radio incorporat.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

zune-hd_hi-rez_01

Zune HD vine cu o iesire HD (prin intermediul unui dock special) si va suporta numeroase jocuri si aplicatii touch-friendly. Noul Zune va fi primul media player portabil care combina functii HD (HD Radio, output HD), cu un touchscreen OLED, WiFi si un browser web (o versiune bazata pe IE).

black-zune-hd-rm-eng

Aflam si ca serviciul de continuturi video Zune va fuziona cu Xbox Live Video Marketplace, astfel ca toti gamerii posesori de Xbox vor avea acces la serviciile disponibile si pe terminal si la continuturi media. Avand in vedere faptul ca showul E3 se apropie, nu ne-ar mira ca anumite jocuri din Xbox Live sa functioneze pe Zune HD si sa fie prezentate oficial la showul destinat gamerilor.

In cele din urma, trebuie sa mentionam ca ecranul noului Zune este un widescreen cu format 16:9, care permite vizualizarea cu usurinta a oricarui continut video, la o calitate ireprosabila.

Sursa