Xbox One S All Digital Edition devine oficial, soseşte pe 7 mai

0
1290

Xbox One S a primit o nouă versiune astăzi, anunţată oficial de către Microsoft. E vorba despre modelul All Digital Edition, care va sosi cu 3 jocuri la pachet şi va ajunge în magazine pe 7 mai. Avem mai multe detalii mai jos.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Încercând să fure din hype-ul celor de la Sony, care au lăsat să scape primele informaţii despre PlayStation 5, cei de la Microsoft ne propun un nou Xbox. E vorba despre o versiune de Xbox One S All Digital Edition, care vine fără drive optic.

Produsul va ajunge în magazine pe 7 mai şi vine cu 3 jocuri la pachet. Va costa 250 de dolari şi va fi identic că specificaţii cu Xbox One S, în afara drive-ului optic. Are acelaşi hardware şi un HDD de 1 TB la interior, iar gamerii îşi vor putea cumpăra şi descărca jocurile digital. În acest moment un Xbox One S clasic costă 300 de dolari, deci de aici atractivitatea acestui produs.

La debut consola aduce jocurile Minecraft, Forza Horizon 3 şi Sea of Thieves. Downloadurile digitale au tot crescut în ultimii ani şi lumea nu prea mai cumpără jocuri din magazin în ziua de azi, mai ales dacă are o conexiune rapidă la Internet. Xbox Game Pass, serviciul pe bază de abonament al celor de la Microsoft e cheia aici, oferind o bibliotecă digitală cu numeroase titluri de gaming.

Microsoft a anunţat şi Xbox Game Pass Ultimate odată cu noua consolă, care reuneşte Xbox Live Gold şi Game Pass împreună, pentru o experienţă unitară. Sistemele All Digital vin cu un Game Pass bonus. Prin Game Pass aveţi acces la peste 100 de jocuri Xbox, inclusiv Crackdown 3 sau Minecraft plus multe exclusivităţi.