Vinerea reducerilor de Thanksgiving scade preturile produselor Apple si nu numai

0
444

Magazinele Apple din SUA, Marea Britanie, Germania, Spania, Suedia si Australia au anuntat super-reduceri pentru aceasta zi de sarbatoare numita “Black Friday” si care insoteste mereu Ziua Recunostiintei. Observam in posterul de mai jos discounturi la iMac-ul de 20 de inchi, MacBook-ul cu diagonala de 13 inchi, iPod nano in varianta de 8GB, iPoc classic, iPod Touch, Time Capsule, Apple TV si numeroase alte produse al creatorului lui iPhone.

Publicitate

Totusi exista si alte companii cu oferte imbatabile, in afara de Apple, cum ar fi Microsoft, care ofera pachetul Office 2008 Special Media Edition cu o reducere de 250 de dolari. De remarcat este si prezenta pe lista de reduceri a camerei video rezistenta la apa Sanyo Xacti VPC-E2, disponibila acum la pretul de 198 de dolari, dupa o reducere de 201.95 doalri.

Veti aprecia si kitul Canon Rebel XS, pe care il puteti achizitiona la pretul de 498 de dolari, dupa o reducere de 101 dolari. Continuand lista superofertelor, descoperim si sistemul de difuzoare pentru iPhone Altec Lansing T612, care costa 148 de dolari, dupa o reducere de 51.95 dolari.

Sursa