Vinerea reducerilor de Thanksgiving scade preturile produselor Apple si nu numai

0
536

Magazinele Apple din SUA, Marea Britanie, Germania, Spania, Suedia si Australia au anuntat super-reduceri pentru aceasta zi de sarbatoare numita “Black Friday” si care insoteste mereu Ziua Recunostiintei. Observam in posterul de mai jos discounturi la iMac-ul de 20 de inchi, MacBook-ul cu diagonala de 13 inchi, iPod nano in varianta de 8GB, iPoc classic, iPod Touch, Time Capsule, Apple TV si numeroase alte produse al creatorului lui iPhone.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Totusi exista si alte companii cu oferte imbatabile, in afara de Apple, cum ar fi Microsoft, care ofera pachetul Office 2008 Special Media Edition cu o reducere de 250 de dolari. De remarcat este si prezenta pe lista de reduceri a camerei video rezistenta la apa Sanyo Xacti VPC-E2, disponibila acum la pretul de 198 de dolari, dupa o reducere de 201.95 doalri.

Veti aprecia si kitul Canon Rebel XS, pe care il puteti achizitiona la pretul de 498 de dolari, dupa o reducere de 101 dolari. Continuand lista superofertelor, descoperim si sistemul de difuzoare pentru iPhone Altec Lansing T612, care costa 148 de dolari, dupa o reducere de 51.95 dolari.

Sursa