Ventilatoare, vibratii, lumina ambientala – sistemul pentru gameri Philips amBX SGC5103B

1
1286

Daca experienta celui mai nou Unreal Tournament nu este de ajuns, atunci va puteti customiza PC-ul, atasandu-un sistem de gaming produs de Philips. Modelul amBX SGC5103BD include difuzoare cu suport 2.1, care ofera si lumina ambientala ce se schimba in functie de joc, plus ventilatoare care va fac sa simtiti vantul de pe campul de batalie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Toate acestea, plus un accesoriu al tastaturii care vibreaza, vor sosi la pretul de 200 de euro. Mai exista un accesoriu, la care se lucreaza inca, iar acesta va oferi o experienta olfactiva, emitand mirosuri specifice scenei jocului in care va aflati. Ventilatorul inclus in sistem are o frecventa a rotatiei de 5000 RPM, iar pachetul poate include, daca doriti si un subwoofer.

In cadrul testelor acestui sistem, specialistii au avut ocazia sa vada cum se comporta Quake 4, Crysis sau Need for Speed ProStreet cu acest nou setup. Imaginati-va o pala de aer care va izbeste fata, dupa o explozie uriasa, sau mirosul de iarba intr-o campie inflorita, ca sa nu mai vorbim de vibratiile tastaturii atunci cand ambalati motorul. Va veti intreba probabil cum se comporta Philips amBX SGC5103BD intr-un joc de strategie.

Ei bine, in acest caz iluminarea este totul, iar uneori va veti putea concentra mai bine cu o lumina ambientala potrivita, ca sa nu mai vorbim de faptul ca veti simti dusmanii apropindu-se datorita vibratiilor tastaturii.

Sursa