Un pusti de 13 ani face recenzia unui Sony Walkman de 30 de ani

0
820

Nu, nu este vorba de un telefon mobil din seria Walkman care a calatorit in timp si apoi a revenit in zilele noastre, ci chiar de un vechi player Walkman. Acesta are o vechime de 30 de ani si a ajuns pe mana unui pusti de 13 ani, care i-a facut recenzia, ca urmare a unei initative marca BBC Magazine.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

walkman_player_sony

Pustiul afirma ca i-a luat 3 zile sa isi dea seama ca mai exista o parte a casetei audio si aceasta nu a fost singura sa greseala de utilizare. El a confundat butonul metal/normal de pe Walkman cu unul care permite schimbarea setarilor egalizatorului, in functie de gen muzical. De fapt, acest buton avea rolul pentru a face trecerea de la o caseta metalica la una normala.

Utilizatorul de 13 ani a descoperit pana si o asemanare intre iPod-uri si acest “antic” Walkman: cu putina imaginatie, el a creat o functie shuffle, pur si simplu deruland caseta si ascultand la intamplare melodiile nimerite. Aici apare si un defect major al playerelor de alta data: derularea excesiva deteriora casetele si in cele din urma le distrugea…

Ati alege un Walkman in defavoarea unui iPod in ziua de azi?

Sursa