Sony îţi va da bani pe trofeele de pe PlayStation, bani cu care vei putea cumpăra jocuri

1
2296

S-a ajuns şi aici! Sunt mulţi gameri care visează să fie plătiţi pentru performanţele lor în jocuri, iar Sony e gata să pună în aplicare această doleanţă. E drept că se cam zgârcesc, dar e un început. Aflaţi că posesorii de Playstation Trophies dobândite în jocuri îşi vor putea transforma trofeele digitale în bani reali.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Programul Sony Rewards este cel pus în aplicare aici, acordând puncte care pot fi folosite în PSN pentru tranzacţii. Acele puncte se acordă pentru trofeele Silver, Gold şi Platinum. Veţi primi 100 de puncte pentru 100 de trofee Silver, 250 de puncte pentru 25 de trofee Gold şi 1000 de puncte pentru 10 trofee Platinum. Fiecare mie de puncte se poate converti în 10 dolari, sub formă de cupon PSN, cu care se cumpără jocuri.

Practic cu vreo 60 de trofee Platinum puteţi cumpăra un joc nou. Astfel ar putea apărea o mişcare de grinding, gameri care cu walkthrough în faţă şi cu jocurile ştiute pe de rost ar putea genera bani rapid. E posibil şi ca dezvoltatorii să facă trofeele mai greu de obţinut şi Sony să pună şi un TOS care să fenteze trişorii. Reţineţi că trofeele de mai sus se obţin dacă veţi termina un joc, eventual în timp record, dacă rezolvaţi toate side quest-urile sau aveţi alte realizări deosebite în titluri.

Unii oameni se joacă la nivel de speed run, încearcă să termine un joc fără să moară şi apoi avem “completionistii”, care iau absolut toate itemurile din cale. Şi totuşi 60 de platine pentru un joc nou!?