Sony a lansat microfonul wireless ECM-W2BT, microfonul stereo compact lavalieră ECM-LV1

0
664

Sony a lansat noi echipamente pentru cei care filmează profesionist sau înregistrează podcasturi, recenzii, jurnale video şi alte materiale. E vorba despre un microfon wireless, ECM-W2BT, dar şi un microfon stereo compact tip lavalieră ECM-LV1. Avem detalii despre aceste două microfoane mai jos.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Microfonul wireless ECM-W2BT este compatibil Multi Interface Shoe, iar microfonul stereo compact tip lavalieră ECM-LV1 va fi util pentru interviuri. În cazul primului, înregistrarea audio wireless de înaltă calitate se face cu zgomot redus şi conexiune stabilă, mulţumită lui ECM-W2BT, în special atunci când este utilizat în tandem cu cel lavalieră şi una dintre camerele Sony cu interfaţă audio digitală. Prin această combinaţie vloggerii din zilele noastre şi creatorii de conţinut YouTube, dar şi creatorii de conţinut în general vor beneficia de sunet clar şi o gamă largă de medii, inclusiv în medii zgomotoase, precum cel stradal.

Alte utilizări sunt cele în domeniul recenziilor de produse, recenziilor culinare, vloguri de călătorie şi multe altele.

Cu ajutorul microfonului wireless ECM-W2BT sunetul digital poate fi înregistrat cu zgomot redus, prin conectarea receptorului la o cameră foto compatibilă, dotată cu interfaţa audio digitală Multi Interface Shoe. Semnalul audio de la ieşirea receptorului se poate înregistra direct în cameră fără a conecta un cablu audio extern.

Modelul ECM-W2BT a fost reproiectat pentru o calitate ridicată a sunetului, folosind o capsulă avansată de microfon, omnidirecţională pentru a capta un sunet clar, din orice direcţie. Acelaşi ECM-W2Bt permite o flexibilitate a înregistrării audio prin creşterea stabilităţii conexiunii wireless între microfon şi receptor, chiar şi în prezenţa unor obstacole sau medii aglomerate.

Pentru medii dificile, microfonul wireless are şi o funcţie specială de atenuare a zgomotului.

Varianta lavalieră plusează cu un design compact, pentru transport uşor şi confort în timpul inregisrarii. Include paravânt pentru reducerea suplimentară a zgomotului, iar clemă rotativă de 360 e grade permite ataşarea orizontală pe o cravată sau ataşarea verticală la un buzunar.

Microfonul wireless ECM-W2BT se vinde în România din aprilie la 1200 lei, iar microfonul lavaliera costă 200 de lei.