Samsung YP-Q1 Diamond, un media player portabil de 117 euro

0
1098

Sectiunea de produse audio portabile a celor de la Samsung nu are la fel de mult succes precum televizoarele, telefoanele sau monitoarele acestui brand, dar playerele producatorului asiatic sunt destul de decente ca specificatii. Printre ele se numara si noul YP-Q1 Diamond, un PMP (media player portabil), care concureaza cu Sony Walkman NWQ-639F si iPod Nano.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Playerul este mai mare decat cel Sony, cu un centimetru mai inalt decat acesta, cu 5 mm mai lat si 2mm mai gros. In ce priveste marimea, PMP-ul poate fi comparat cu vechiul iPod Mini, desi greutatea sa este de doar 61 de grame, datorita componentelor de plastic. Printre dotarile lui YP-Q1 Diamond se numara un display de 2.4 inchi cu rezolutie de 320 x 240 pixeli si un mecanism in forma de diamant, plasat sub ecran si care are rolul de pad directional touch-sensitive.

Teoretic, acest mecanism navigational functioneaza ca si cel de pe un player Sony Ericsson Walkman, dar practic el este imprevizibil si uneori veti obtine un alt efect decat cel dorit. Playerul sta bine la capitolul audio, unde ofera o calitate deosebita, dar si suport pentru cele mai variate formaturi de fisiere media. Astfel, YP-Q1 Diamond suporta playback pentru fisiere MP3, WMA, OGG Vorbis si FLAC.

Per total, acest produs Samsung cu o memorie de 16GB ofera un raport excelent calitate-pret, dar nu este cel mai bun care poate fi achizitionat de pe piata.

Sursa