Ruşii deja au clonat Tesla Cybertruck şi arată ca un meme pe roţi

0
2416

După ce ne-am potolit cu meme-urile despre Tesla Cybertruck, am aflat că au tot început să apară clone ale maşinii, care va sosi peste câţiva ani pe piaţă. Cea care s-a viralizat cel mai mult este una realizată de YouTuberi din Rusia, care umblă cu acel pickup pe stradă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acea maşină a fost surprinsă pe stradă în Moscova, filmată cu o cameră de bord. Cybertruck-ul cel fals ar putea fi construit sudând pur şi simplu plăci metalice peste o maşină, poate chiar carton/lemn ranforsat dacă nu ai destui bani. Ce e drept clona e destul de convingătoare de la distanţă. Dacă te uiţi totuşi cu atenţie vezi că unghiul spatelui se ridică prea ascuţit faţă de modelul real. În plus, bara luminoasă din spate nu e la fel de sofisticată precum cea de la Cybertruck.

Aş zice că maşina e ceva mai îngustă şi înaltă decât modelul real. S-a muncit totuşi ceva la clonă, care are totuşi pneuri şi jante jenant de ieftine ca look. Ulterior presa din Rusia a făcut săpături şi a aflat că maşina este realizată de către canalul rusesc YouTube Pushka Garazh. Văzând maşina în clipurile lor mi-am dat seama că are un luciu metalic inedit şi un mare logo Tesla pe jante. Băieţii au pornit de la o Lada Samara şi au făcut blasfemia blasfemiilor: au mers pe motor cu benzină. Acum se lucrează la o variantă electrică. Din ce am înţeles a fost nevoie de doar 24 de ore de muncă pentru a transforma Lada.

Camioneta Tesla ar trebui să înceapă producţia spre final de 2021 şi până acum toată lumea a fost polarizată de designul său. Parcă mai mulţi îl urăsc decât apreciază, mai ales la noi.