Razer Naga, un mouse laser pentru fanii World of Warcraft

1
988

Cei de la Crunchgear au avut ocazia sa se joace cu un mouse laser Razer Naga, ideal pentru jocuri MMO, gen World of Warcraft. De remarcat este faptul ca, spre deosebire de SteelSeries WoW Gaming Mouse, Razer Naga nu a primit licenta oficiala de la Blizzard pentru utilizarea exclusiva in celebrul MMO.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

naga1

Produsul costa 80 de dolari, iar numele sau, “naga”, face referire la o zeitate care ia forma unui sarpe, logo prezent si pe mouse. Accesoriul functioneaza direct, fara a fi nevoie de instalare, atat pe Windows 7, cat si pe Mac OS X (testat pe Leopard). Crunchgear a testat Razer Naga in World of Warcraft timp de 2 saptamani, descoperind ca acest mouse necesita o perioada de acomodare de pana la 18 ore.

naga3

Atuul principal al acestui produs il reprezinta cele 12 butoane din partea sa laterala (stanga), unde se afla de obicei degetul mare al utilizatorului. Cele 12 butoane sunt menite sa inlocuiasca tastele numerice ale tastaturii, folosite pentru MMO-uri. Per total, mouse-ul este un gadget excelent, in afara faptului ca va va lua ceva timp sa va obisnuiti cu el.

Specificatiile sale includ 17 butoane optimizate pentru jocuri MMO, un senzor laser 5600 dpi Razer Precision 3.5G, un timp de raspuns de 1 ms (1000 Hz Ultrapolling), viteza de tracking de 200 inchi pe secunda si add-on-uri software optionale.

naga10

Sursa