OnePlus Nord 3 primește un video-unboxing și are specificațiile confirmate cu zile înainte de lansare; Ce ne rezervă noul high midrange?

0
1375
OnePlus

OnePlus urmează să anunțe un nou telefon high midrange, sub gama Nord. De această dată e vorba despre modelul OnePlus Nord 3, succesor direct pentru Nord 2 și Nord 2T. Ei bine, noul telefon ar debuta la nivel global la începutul lunii iulie, conform Mobilissimo.ro, dar înainte de lansare, el a primit un video unboxing. De asemenea, specificațiile sunt cunoscute și confirmate cu această ocazie. Detalii avem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

OnePlus a început o campanie de teasing pentru noul terminal și a organizat chiar o nouă rundă „The Lab”, oferind șansa utilizatorilor de a testa telefonul și a-l păstra ulterior. Nu e încă clar dacă clipul vine de la un astfel de „influencer” care a primit terminalul înainte de debut, dar cert e că un video unboxing a ajuns pe web astăzi (via YouTube). E prezentat designul cutiei în care sosește telefonul, cât și conținutul. Pe lângă smartphone, pare că primim stickere Nord, manual de utilizare, cheiță SIM, încărcător și cablu de alimentare.

Specificațiile lui OnePlus Nord 3 sunt deja cunoscute și acum confirmate. Vorbim despre un terminal cu display OLED 10-bit de 6.74 inch, cu refresh rate de 120Hz și rezoluție 1.5K. Are sub capotă procesor MediaTek Dimensity 9000, baterie de 5000 mAh, iar alimentarea se realizează la 80W, rapid. În față se află un senzor selfie de 16 MP, iar în  spate primim cameră principală de 50 MP (Sony IMX890), un senzor ultrawide și o cameră de 2 MP bokeh.

Telefonul vine cu difuzoare stereo, are senzor pentru amprente integrat sub panoul OLED, NFC pentru plăți contactless. Mai multe detalii vom afla după evenimentul de lansare organizat la începutul lunii viitoare.