Mouse-ul pentru gameri Razer Lachesis, “ucigasul silentios” disponibil in Romania

0
644

Mouse-ul Razer Lachesis, cunoscut si ca “ucigasul silentios” datorita preciziei si feature-urilor sale este acum disponibil in Romania prin intermediul celor de la Dream IT. Produsul este destinat gamerilor si poate fi achizitionat din magazinele Diverta, sau online de pe www.dol.ro si www.pc-coolers.ro la pretul de 259 RON cu o garantie pe 2 ani.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Lachesis isi ia numele de la un sarpe veninos si soseste dotat cu senzorul Razer Precision 3G Laser, care ii confera o precizie de 4000 dpi. Mouse-ul soseste cu 32 KB de memorie interna, cu ajutorul carora puteti stoca 5 profiluri de jocuri. Gadgetul include 9 butoane programabile si foloseste tehnologia Hyperesponse si Ultrapolling de 1000 Hz cu un timp de raspuns de 1 ms.

Razer Lachesis poate opera in modurile de reglaj On-The-Fly Sensitivity, Always-on, iar gadetul include si o rotita de scroll cu 24 de pozitii pentru click. In cele din urma, acest mouse soseste cu un design ergonomic, adecvat atat gamerilor pasionati cat si celor care il folosesc la munca.

Mouse-ul este compatibil cu Windows 2000/XP/X64/MCE 2005/Vista/Vista 64, porturi USB si necesita cel putin 35 MB de spatiu de stocare pe hard.