Motorola Droid RAZR în varianta internaţională primeşte actualizarea la Android 4.0 ICS

0
541

În vreme ce alte companii publică perioade de lansare pentru Jelly Bean, Motorola se mulţumeşte cu a oferi utilizatorilor de Droid RAZR în sfârşit actualizarea la Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Actualizarea a început să sosească întâi în Europa, se pare şi dacă sunteţi posesori de RAZR, vă invit să comentaţi pe această temă şi vă aştept cu feedback.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Actualizarea de software este disponibilă în versiunea 651.73.30.en.EU şi ocupa 153.3 MB, deci vă recomand o conexiune WiFi pentru ea. Întârzierea sosirii acestei actualizări ar fi fost pusă pe seama faptului că operatorul T-Mobile ar fi refuzat să aprobe update-ul pentru că ei doreau să personalizeze ROM-ul pentru acest smartphone. Google nu a permis acest lucru şi nici Motorola, fiind deţinuţi de către Google. De aici a rezultat un mic conflict, iar T-Mobile a cedat până la urmă.

Poate că ar trebui să ne gândim de 2 ori înainte să mai criticăm producătorii de telefoane atunci când întârzie să ne ofere actualizările software. E posibil ca ele să fie gata de mult, dar ca operatorii să pună beţe în roate, pentru a-şi implementa propriul bloatware între timp.