Microsoft va oferi soluții audio high-end pentru posesorii Xbox; Încheie un parteneriat cu Bang & Olufsen

0
1359
Microsoft

În așteptarea lansării noii generații de console video de gaming descoperim faptul că firmele producătoare vor să aducă și upgrade-uri la nivel de accesorii. Astfel, Microsoft tocmai ce a încheiat un parteneriat cu Bang & Olufsen pentru a oferi soluții audio high-end pentru posesorii de console Xbox.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Suntem informați că scopul acestei colaborări este acela de a ataca segmentul audio high-end de pe piața de gaming. Folosindu-se caracteristicile audio, design-ul și măiestria celor de la Bang & Olufsen, Microsoft va asigura o experiență de utilizare îmbunătățită și o conectivitate perfectă.

Microsoft

Aflăm că aceste viitoare produse audio vor include funcționalități „Create pentru Xbox”. Ni se promite astfel un upgrade al sunetului în materie de gaming. De asemenea se va livra o performanță a sunetului deosebită în pachete cu design atractiv și de o calitate superioară. Iată ce a avut de spus Matt Kesselring, Director al parteneriatelor Hardware Xbox:

„Pe măsură ce ne apropiem de lansarea lui XBOX Series x PE FINALUL ACESTUI AN, SUNTEM ÎNCÂNTAȚI SĂ ANUNȚĂM UN PARTENERIAT CU bANG & olufsen PENTRU A ADUCE UN NOU NIVEL PREMIUM AUDIO ÎN ZONA DE GAMING.”

Vă reamintim faptul că de curând Microsoft a anunțat 13 jocuri optimizate pentru viitoarea sa consolă. Titlurile în cauză vor oferi suport pentru gaming 4K la 120 FPS. Lista include noul Assassin’s Creed Valhalla dar și simulatorul auto Dirt 5. Xbox Series X va avea procesor octa-core AMD (Zen2), 16 GB RAM GDDR6. Mai primim și SSD de 1 TB, respectiv putere grafică de 12.16 TFLOPs.

Noua consolă va fi lansată în perioada sărbătorilor de iarnă, fix atunci când vine și rivalul PlayStation 5.