Logitech G923 este un nou volan de curse cu pedale, compatibil cu Xbox, PlayStation şi PC

0
2451
Processed with VSCO with hb2 preset

Pasionaţii de simulatoare auto ştiu că adevărata senzaţie de condus o poţi avea în sufragerie doar dacă ai un volan capabil şi pedale la pachet, dacă se poate şi un “rig” specializat. Logitech vine în întâmpinarea fanilor simulatoarelor auto cu un nou volan de curse cu pedale, G923. Ce oferă acesta aflaţi mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Logitech G923 este compatibil cu consolele Xbox şi PlayStation, dar şi cu PC-ul. Este proiectat pentru a oferi maximul de realism şi vine cu tehnologie TRUEFORCE, care oferă force feedback capabil să simuleze cu precizie fizica din joc. Se concentrează şi pe sunetul motorului pentru a oferi o experienţă cât mai realistă. Pilotul de Formula 1 de la McLaren, Lando Norris a încercat acest nou periferic şi a declarat că experienţa este una autentică şi poate simţi dacă partea din spate a maşinii pierde aderenţă sau dacă e pe punctul de a se învârti.

TRUEFORCE este o tehnologie force feedback revoluţionară în acest segment. Poate simula efecte precum sunetul acceleraţiei motorului, tracţiunea pneurilor, mişcarea pe pistă şi rezistenţa maşinii la diferite acţiuni. Poate transmite vibraţii şi efecte specifice direct în volan. TRUEFORCE aduce o capacitate de până la 4000 de impulsuri pe secundă şi redă cu precizie detaliile din jocurile care oferă suport. Logitech a colaborat cu sim racers şi piloţi de curse profesionişti pentru a veni cu aceste inovaţii.

Volanul şi pedalele au finisaje metalice, pedalele au textură netedă, iar volanul are înveliş din piele. Există şi control dual clutch programabil, indicator de turaţie integrat, comenzi de joc amplasate pe volan, dar şi o pedală progresivă de frânare. Avem şi disc selector cu 24 de poziţii. Logitech G923 va fi disponibil pe Logitech.com şi în magazinele partenere din septembrie 2020, la preţul recomandat de 1899 lei. Va fi compatibil şi cu PS5.