Logitech anunţă noul mouse de gaming G203, care oferă iluminare RGB la doar 40 de dolari

0
1228

Logitech a anunţat un nou mouse, modelul G203 care aduce iluminarea fistichie RGB şi în zona de buget a accesoriilor de acest tip. Avem de-a face cu un periferic cu senzor de 8000 DPI şi care costă doar 40 de dolari. Avem detalii despre noul dispozitiv mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noul Logitech G203 este poate cel mai ieftin mouse de gaming de la Logitech în acest moment şi vine cu iluminare RGB Lightsync, dar şi alte funcţii atractive. Are 6 butoane la bord şi un senzor de înaltă precizie, cu DPI ajustabil până la 8000 DPI. Sistemul Lightsync RGB îţi va permite să personalizezi coloritul acestui “şoarec” cu până la 16.8 milioane de culori şi diferite niveluri de luminozitate. Acest mouse de gaming comunică până la 1000 de reports pe secundă (1000 Hz/ 1 ms), fiind de până la 8 ori mai rapid decât un mouse standard.

Are şi arcuri metalice, pentru o tensionare mai bună a butoanelor, iar butoanele left click şi right click vor răspunde mereu ideal la apăsare, cu un feeling potrivit. Personalizarea efectelor luminoase se realizează prin Logitech G Hub, care îţi permite să umbli şi la layout custom şi la funcţiile butoanelor. Avem de-a face aici cu un mouse cu fir de 2.1 metri lungime, în cazul în care vă întrebaţi şi unul cu un design destul de simplu şi minimalist, clasic pentru un mouse şi fără artficii.

Produsul se va vinde din luna mai pe alb sau negru de la 39.99 dolari.