LG Optimus F7, F5 ajung pe web prematur, înainte de MWC 2013

0
471

Cu câteva zile în urmă vă prezentam un teaser al celor de la LG pentru MWC 2013, cea mai mare conferinţa tech, care se va desfăşura în Barcelona începând cu acest weekend. În acel video teaser LG ne prezenta iniţialele noilor sale serii de telefoane: L, G, F şi V, iar astăzi vedem două dintre noile modele.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

lg-fs

Ca de obicei @evleaks e la posturi şi a postat pe web imagini cu terminalele LG Optimus F7 şi F5, dezminţind zvonurile care afirmă că Seria F de la LG va include phableturi. Deja cunoaştem câteva dintre terminalele care vor sosi în Barcelona, precum LG Optimus G Pro, phablet de 5.5 inch cu CPU Snapdragon 600 sau LG Optimus L5 II şi L7 II, urmaşii Seriei L de anul trecut. Va fi interesant să facem diferenţa între Seria F şi Seria L, mai ales că în aceste imagini modelele seamănă mai degrabă cu Optimus L.

Dacă ne luăm după scăpările de până acum, ar trebui că seria G să fie dedicată terminalelor high end, seria F va fi pentru low end-uri, L pentru midrange, iar V rămâne un mister, deşi ar putea fi vorba de tablete sau phableturi extralarge, că Optimus Vu. În orice caz LG va fi compania cu cele mai multe produse noi de la MWC 2013!