Iată prima imagine cu LG Optimus G Pro – terminal cu Jelly Bean şi ecran Full HD

0
494

Cu zvonurile lansate din ce în ce mai des pe internet trebuie sa fim destul de atenţi pentru a selecta cea mai mare probabilitate ca ştirea să ofere o bază puternică în realitate. Detalii despre oferta cea mai nouă a celor de la LG pe piața smartphone-urilor au aparut pe web acum ceva timp și acum avem o primă notă de informații solindă despre dispozitiv.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Optimus_G_Pro

Prin amabilitatea unui forum japonez, prima imagine ce arată viitorul smartphone al LG – Optimus G Pro – este disponibilă pe net. Cum sugerează denumirea, terminalul va înlocui modelul actual Optimus G și este setat pentru a deveni dispozitivul pilot al producătorului coreean. Telefonul va fi caracterizat, de asemenea, pe baza unor caracteristici unice, pentru a-l face iasă în evidență din actuala linie de smartphone-uri cu Android. Mai mult, terminalul va fi aparent furnizat cu Android Jelly Bean pre-instalat.

LG Optimus G Pro a ieșit la suprafață cu referiri la operatorul de telefonie mobilă japonez – NTT DoCoMo. De asemenea, conform zvonurilor recente terminalul s-ar putea numi Optimus G2. Modelul dispune de un ecran de 5 inch 1080p Full HD și se spune că este alimentat de o baterie foarte mare, de 3000 mAh. Optimus G Pro ruleaza pe cea mai recentă platformă Snapdragon S4 Pro, tactată la 1.7GHz în configuraţie quad-core – APQ8064, cu 2GB memorie RAM, memorie internă de 32GB și LTE. Smartphone-ul cântăreşte 160 de grame și măsoară 139 x 70 x 10.1mm, inclusiv modulele foto situate în partea frontală şi pe spate (13 MP?). Pentru moment aşteptăm prima informaţie oficială de la producător.