Ford Mustang Mach-E este un SUV electric, cu fotografii, dotări şi preţ scăpate online

0
5453

Mai ţineţi minte când am scris despre acel Ford Mustang electric? Ei bine, Ford are planuri mai mari de electrificare şi va dezvălui un SUV electric Mustang Mach-E pe 17 noiembrie. Doar că stelele s-au aliniat încât maşina să scape pe web chiar de azi. Avem fotografii, preţuri şi chiar şi dotări ale sale.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest crossover SUV electric şi-a primit numele de Mach-E chiar ieri, iar scăparea nouă vine chiar de la Ford, de pe propriul site. Avem fotografii care prezintă unghiuri variate ale automobilului, ale cărui curbe mă duc cu gândul la un Tesla Model X. Mach-E are preţ de pornire de 43.895 dolari, ceea ce nu e rău, mai ales că în State există şi o scutire de taxe de 7000 de dolari pentru a stimula achiziţiile de maşini electrice.

Un astfel de model Ford Mustang Mach-E are autonomie de 370 de kilometri şi ajunge la 100 km/h în câteva secunde. Are 255 de cai putere. Varianta Premium costă 50.600 dolari şi vine într-o variantă cu tracţiune integrală sau pe spate. Creşte autonomia la 482 km şi avem acelaşi timp până la sută. Mai este şi un model de 59.900 “First Edition”, disponibil în ediţie limitată pentru fani. Are culori exclusive, tapiţerie cu contrast special pedale din aluminiu cu finisaj premium şi etriere de frână roşii. Oferă 333 cai putere.

Există şi o variantă GT care porneşte de la 60.500 de USD. Cât despre design, e clar Mustang din faţă, poate un BMW X6 din spate cu ceva influenţe de Model X deasupra. Randările arată şi ceva ciudăţenii: mânerele portierelor din faţă sunt foarte mici şi aproape de baza ferestrelor, ceea ce e bizar. Acoperişul panoramic este şi el o opţiune inspirată de Tesla şi avem şi un ecran tactil vertical în centrul bordului.

Mai e încă un ecran în spatele volanului. Maşina se livrează în a doua parte a anului 2020 şi aflăm mai multe despre ea pe 17 noiembrie.