Fișierele Microsoft Office pot fi acum editate pe iOS prin intermediul aplicațiilor Google

0
945
Fișierele Microsoft Office pot fi acum editate pe iOS prin intermediul aplicațiilor Google

Google a actualizat aplicațiile sale office: Docs, Sheets și Slides pentru dispozitivele iOS. În ultimul update, compania a adăugat posibilitatea de editare a documentelor Microsoft Office fără a fi nevoie ca acestea să fie convertite.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aceste aplicații integrau anterior pe iPhone și iPad câteva funcții de editare, însă erau mult prea simple. În ultimele versiuni ale aplicațiilor Docs, Sheets și Slides putem acum edita, comenta și modifica fișierele, având la dispoziție opțiuni complexe. De asemenea, fișierele primesc și mai multe posibilități de distribuire și control.

Docs, Sheets, Slides

Aplicațiile Docs, Sheets și Slides suportă acum următoarele formate:
  • Word: .doc, .docx, .dot
  • Excel: .xls, .xlsx, .xlsm, .xlt
  • PowerPoint: .ppt, .pptx, .pps, .pot

Totuși, pentru a beneficia de noile caracteristici, aplicația „Office support” necesită și ea o actualizare, iar aceasta s-ar putea să întârzie pentru câțiva utilizatori. Astfel, pentru a folosi noile opțiuni, asigurați-vă că aveți toate actualizările instalate pe dispozitivul vostru Apple. De asemenea, nu există limitări, funcțiile sunt disponibile atât pentru utilizatorii simpli, cât și pentru cei Enterprise.

Google continuă să-și îmbunătățească aplicațiile

Aceste actualizări sunt cele mai recente dintr-o lungă serie de îmbunătățiri pe care Google le-a adus pe dispozitivele Apple. Săptămâna trecută, browser-ul Chrome a primit Split View pe iPad, iar în August, Google Maps a ajuns și pe Apple Watch.

De asemenea, Google a confirmat recent că Stadia va putea rula curând prin intermediul browser-ului Safari pe iPhone și iPad. Potrivit Google, această actualizare ar urma să fie disponibilă peste „câteva săptămâni”.