DroboPro, o solutie excelenta de stocare

0
666

Data Robotics Drobo a lansat solutii de stocare performante in 2007, pentru utilizatorii profesionisti si firmele interesate de acest gen de produse, dar iata ca brandul a reinviat prin intermediul anuntarii lui DroboPro. Aceasta solutie de stocare, pe care o puteti admira in imaginea de mai jos, este practic un clasic Drobo, „pe steroizi”.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

DroboPro vine cu sloturi pentru 8 drive-uri SATA, in loc de 4, 2 porturi FireWire 800, un port USB 2.0 si un port Ethernet utilizat pentru conexiuni iSCSI. Rata de throughput este de 75-80 Mb/s si trebuie sa aflati ca noul produs are si avantajul unui setup banal, al unei administrari usoare, plus o operare silentioasa si un look cool.

Solutia de stocare vine cu functia Dual Disk Redundancy, care permite „picarea” a 2 drive-uri simultan, fara sa existe pierderi de date. DroboPro foloseste un sistem numit SmartVolumes, care spre deosebire de RAID sau hardurile traditionale, nu foloseste intreaga sectiune de spatiu alocata, ci una care creste in marime pana la cea alocata (pana la 16 TB), pe masura ce datele sunt salvate.

Daca va intrebati care este pretul acestui produs, aflati ca DroboPro, in varianta cu 4 TB spatiu de stocare si un kit rack 3U costa 1949 de dolari, dar configuratiile acestei solutii de stocare pot varia, ca specificatii si pret.

Sursa