Diablo III primeşte propriul mouse și headset, de la SteelSeries

0
640

Diablo III nu are încă o dată de lansare oficială, dar accesorii personalizate pentru acest joc au început deja să apară. Este cazul mouse-ului şi headsetului de la SteelSeries, ambele prezente în imaginea de mai jos. Să fie aceste accesorii un semn că se apropie lansarea jocului?

Publicitate

Lansate de SteelSeries, gadeturile sunt create pentru gameri, iar Diablo III Headset vine cu drivere de 50 mm şi un microfon performant pentru comunicarea int impul jocurilor. Aceeaşi pereche de căşti include şi 18 LED-uri care pot fi pornite pentru a arăta şi celorlalţi gameri de la o competiţie la care participaţi cât de periculos sunteţi on şi offline.

Diablo III Mouse este un mouse ambidextru, marcat cu un logo strălucitor al jocului al cărui nume în poartă, plus un design gotic subtil. Rotița de scroll este strălucitoare la rândul său, iar gaddgetul dispune şi de 7 butoane pentru gaming, care pot fi programate pentru macrourile şi mişcările speciale preferate. Acest mouse vine cu un senzor de 5000 DPI şi soseşte cu mouse pad-uri Diablo III.

Headsetul costă 119.99 dolari, iar mouse-ul 69.99 dolari.