CES 2020: Alienware prezintă o aplicație concept pentru monitorizarea performanțelor PC-ului

0
721
Alienware

Încărcați de noi produse la CES 2020 au venit și cei de la Dell, companie care pe lângă monitoare și desktop-uri au adus la fața locului și concepte. Un exemplu este Alienware Second Screen, un concept de aplicație mobilă utilizată pentru monitorizarea performanțelor PC-ului în sesiunile de gaming.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

După cum precizează și producătorul, acesta nu este un software finalizat ci doar un preview pentru inovațiile viitorului pregătite de către echipele de gaming Alienware și Dell. Aceștia afirmă că sunt explorate în momentul de față tipurile de integrare pe care utilizatorii le-ar aprecia atunci când vine de experiența cu un ecran secundar.

Alienware

În funcție de feedback-ul pe care îl va primi de la public, Dell va schimba și îmbunătăți design-ul acestui produs care ar putea arăta complet diferit față de ce vedem aici. În cazul acestui concept se pot monitoriza date precum:

  • Viteză GPU, CPU, DRAM
  • Temperatură GPU, CPU

De asemenea, există și un use-case în care se monitorizează PC-ul atunci când este setat pe performanță maximă în overclock. Dacă PC-ul se încălzește prea tare sau performanța grafică are de suferit, atunci utilizatorul poate ajusta setările jocului sau PC-ului pentru performanțele optime.

Aplicația ar urma să includă și alte funcții pentru control lumini, overclocking sau alte setări rapide pentru modificarea performanțelor, monitorizare FPS și integrări in-game precum hărți, inventar sau total inamici uciși de echipă în jocurile multiplayer. Versiunea finală a acestei aplicații va suporta atât produsele Alienware cât și pe cele din seria-G.