Cele mai bune scaune de birou: Herman Miller Embody versus Aeron

0
5262

Iata ca dupa ani buni de popularitate a scaunului de birou Aeron, noul model Herman Miller Embody promite sa il inlocuiasca pe colegul sau de brand cu succes. Cei de la Dvice au folosit modele Aeron in ultimii 10 ani, astfel ca o comparatie cu noul Embody este binevenita. Daca doriti sa aflati care este scaunul de birou ideal, aruncati o privire mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noul Embody sta mai bine la capitolul look, venind cu o culoare vie (rosu) si un spate segmentat in stil coloana vertebrala, care asigura un comfort incredibil utilizatorului, atat in ce priveste spatele sau, cat si posteriorul. Totusi, nici Embody, nici Aeron nu au descoperit secretul care sa va faca sa evitati amortirea dupa mai multe ore de stat pe scaun.

Ambele scaune sunt ajustabile, cu mentiunea ca Embody se poate lungi prin intermediul a 2 manere frontale si a unui design sofisticat. In cele din urma, diferenta de pret isi poate spune cuvantul, de vreme ce vechiul Aeron costa 700 de dolari, iar Embody va va face cu 1600 de dolari mai saraci, o suma mai bine investita… dar doar pentru un laptop performant, nu pentru un scaun.

Sursa