Boxele Google Home devin mai inteligente; Pot realiza acum 3 task-uri simultan

0
1021
Google Home

Ultimul an a fost marcat și de o explozie a popularității boxelor inteligente, asta ca urmare a conceputului de Smart Home pe care din ce în ce mai multe locuințe îl adoptă. Boxele Google Home sunt cel mai bun exemplu de dat în situația de față și vorbim despre dispozitive echipate cu asistentul vocal Google Assistant.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Am văzut în cadrul Google I/O 2018 cum acest AI va realiza funcții inedite pe viitor, iar acum descoperim ce noutăți se aduc în prezent pentru varianta disponibilă pe boxele Home. Ei bine, dacă până acum Google Home era capabil să realizeze două comenzi simultan, acum nmărul crește la 3.

Ce înseamnă asta este că vom putea da o singură comandă vocală pentru realizarea a 3 task-uri în același timp de către boxa Google Home. Un exemplu ar fi comanda vocală dată boxei de a schimba melodia, aprinde becurile în bucătărie și a porni aspiratorul inteligent.

Google Home va înțelege toate comenzile din prima și va activa funcțiile dorite. Momentan, funcția de față este disponibilă doar în limba engleză, dar Google are în plan să o aducă și pentru alte dialecte.