Bateria externă Canyon Power Bank PB-1001 aduce o capacitate de 10.000 mAh, încărcare rapidă

0
2366

ASBIS România a lansat în această săptămână o nouă baterie externă aparţinând brandului Canyon, Canyon Power Bank PB-1001, care vine cu capacitate de 10.000 mAh şi încărcare rapid. Canyon oferă în acest caz o baterie inteligentă şi cu capaciate mare, special concepută pentru smartphone-uri.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Power Bank PB-1001 poate încărca dispozitivele atât prin cablu, cât şi prin tehnologie magnetică wireless (10W MagSafe Wireless). Modulul de încărcare fără fir integrat este compatibil cu iPhone 12 şi 13, în vreme ce încărcarea cu fir este disponibilă atât pentru alte modele iPhone, cât şi pentru Android. Puterea bateriei poate şi partajată cu mai multe dispozitive, chit că au conectori diferiţi.

Dispozitivul în sine se poate încărca fiind conectat la o priză printr-un cablu USB-C sau Lightning şi are 2 ieşiri, USB-A + USB-C PD. Conectorul său USB-C funcţionează şi pentru intrare şi pentru ieşire. Bateria acceptă protocoalele de încărcare Quick Charge 3.0 şi PD 18W, iar puterea de încărcare este detectată automat, ajutând la evitarea supraîncălzirii dispozitivelor şi creşterea duratei de viaţă a bateriei.

Există şi un incdicator LED pentru a verifica nivelul de încărcare. 6 niveluri de protecţie au fost incluse, pentru a proteja contra supraîncărcării, supradescărcării, scurtcircuit, supracurent de intrare şi ieşire, dar şi tenmperaturi ridicate. Bateria detectează automat toate tipurile de dispozitive încărcare şi ajustează curentul de ieşire în funcţie de cerinţele unice ale dispozitivului.