Apple se retrage de la Macworld

0
648

In ultimii zece ani Macworld a fost un ritual pentru fanii Apple, care se ingramadeau in San Francisco in fiecare luna ianuarie pentru a asista la prezentarile celor mai noi produse. Compania lui Steve Jobs s-a folosit de acest eveniment pentru a anunta produse cheie, cum ar fi computerele Macintosh, iPod-urile si recent si iPhone-ul.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Lucrurile s-au schimbat radical in 2009… Steve Jobs nu va mai tine celebrul discurs, iar Apple se va retrage de la Macworld.

Motivul retragerii lui Steve Jobs este sanatarea sa subreda, in continua inrautatire de la operatia menita sa inlature cancerul pancreatic in 2004. Cat despre compania al carui CEO este acesta, Apple a decis ca, dupa un deceniu de “ritual” anual sa se elibereze de obligatia de a lansa cate un produs nou in fiecare luna ianuarie.

Adio iMac nou, MacBook Pro upgradat, Mac mini si nou iPod… cel putin deocamdata… Zvonurile online afirmau ca Apple pregateste un iPhone Nano pentru aceasta editie a MacWorld. Showul a debutat totusi ieri, fara prea mult tam-tam si fara vreun anunt major. Doar cateva update-uri ale produselor deja existente si servicii noi oferite de Apple…

Sa fie acesta inceputul declinului pentru gigantul care a lansat hiturile MacBook si iPhone?

Sursa