Aparat de receptie a televiziunii digitale Freview Philips DTR220/05, al tau la 44 de euro

0
435

Daca va pregatiti de experienta televiziunii digitale, veti avea cu siguranta nevoie de un aparat de receptie Philips DTR220/05, care va functiona chiar si in tandem cu vechiul dumneavoastra televizor analog. In ciuda pretului scazut al acestui receiver, de doar 44 de euro, calitatea sa este incontestabila, dupa cum vom afla in randurile urmatoare:

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

DTR220/05 este doar unul dintre cele 2 receivere Freeview ale companiei si masoara 200 x 33 x 95 mm, fiind unul dintre cele mai compacte modele oferite. Designul sau nu include butoane, iar produsul este complet negru si pare putin “ieftin”, in sensul ca este fabricat in mare parte din plastic. Aruncand o privire la panoul din spate descoperim optiunile de conectivitate, socketuri RF input/output, outputuri SCART si unul coaxial digital audio.

Receiverul Philips este compatibil cu serviciile MHEG si digital text si ofera o functie “timer” care activeaza gadgetul la inceputul unui program si modul “slave” al unui sistem video de inregistrare conectat prin output SCART. DTR220/05 soseste cu un chip Pulse Killer, care elimina interferentele electrice pentru a obtina un semnal digital fara probleme.

Per total investitia de 44 euro merita, asta daca nu luati in calcul telecomanda groasa, dar cu taste omogene.

Sursa