Adidaşii cu placă RTX 3080 sunt visul umed al oricărui Cyberpunker

0
812

Dacă ai moştenit cumva o avere recent şi ţi se pare că plăcile RTX 30 cresc în copaci, poţi să îţi permiţi chiar o exuberanţă. Asta pentru că mai noi există “adidaşii cu RTX 3080”. Cei de la RTKFT au creat această pereche trăznită, care e de fapt o carcasă de PC.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Au folosit componente de PC de la NZXT, o companie cunocuta pentru carcasele sale extravagante. Ei produc şi sisteme de răcire precum cele pe care le vedeţi pe “adidas”. Avem şi un mini display cu Dragon Ball Z şi încă nu îmi e clar dacă acesta chiar e un PC sau doar o pereche de încălţăminte cu o imitaţie de placă grafică. Dimensiunea sa foarte redusă e cea care pune la îndoială proiectul. Am putea vedea un build super mini PC, caz în care suntem total impresionaţi de sursa de la interior şi de cable management.

Şansele sunt zero să puteţi purta aşa ceva în picioare, oricât de mult aţi vrea asta. Sincer cred că termenul “PC” e puţin forţat aici şi avem mai degrabă echivalentul unui setup cu placa grafică externă conectabilă la laptop să zicem. Încă nu e clar dacă produsul va sosi comercial sau rămâne doar un prototip. A se remarca ecranul LCD rotund de sus asociat deja de cunoscători cu cel de la coolerul Kraken Z73.

Am şi o tonă de întrebări: câte porturi sunt, ce del de SSD are şi unde e, cum e fixat procesorul şi mai ales: CUM SE FACE RĂCIREA!?