Sony Ericsson Vivaz analizat de Mobilissimo.ro (Video)

0
598

Prietenii de la Mobilissimo.ro au reusit sa puna mana pe faimosul handset Sony Ericsson Vivaz, terminal care a primit o campanie destul de originala de promovare, care a implicat Campionatul Mondial de Fotbal din Africa si 2 dintre cei mai faimosi bloggeri autohtoni. Vivaz este pus in vanzare de catre Vodafone Romania si vine cu suport WiFi, 3G si Bluetooth, un procesor de 750 MHz si un card de 8 GB la pachet cu telefonul.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Vodafone vinde acest handset pornind de la pretul de 149 de euro si mai trebuie sa aflati ca una dintre dotarile principale ale lui Vivaz este camera sa de 8 megapixeli. Pe functia foto s-a pus accentul si in cadrul recenziei Mobilissimo de mai jos, dar si in cadrul campaniei care a trimis 2 bloggeri romani in Africa pentru a fotografia si filma experienta FIFA World Cup 2010 cu ajutorul lui Vivaz.

Terminalul este capabil de captura video HD si vine dotat si cu Google Maps, Adobe Reader, Facebook Touch si YouTube, plus un cititor de coduri de bare. In ce priveste initiativa mentionata mai sus, Cristi Dorombach (Piticu.ro) si Constantin Cocioaba (eCostin) sunt bloggerii care au avut sansa sa viziteze Africa timp de o saptamana, avand ocazia sa prinda atmosfera meciurilor, cu tot cu vuvuzele, folosind modele Vivaz pentru a-si filma experienta.

In aceeasi recenzie Mobilissimo aflati si cat de performanta este functiona de navigare pe acest nou terminal SE, cum se comporta Internetul, functia Track ID si multe altele.

[via Mobilissimo]