Sony a lansat trei noi boxe wireless din gama X-Series: SRS-XP700, SRS-XP500 și SRS-XG500

0
2355
X-Series
Sony a lansat trei noi boxe wireless din gama X-Series: SRS-XP700, SRS-XP500 și SRS-XG500

Sony a anunțat astăzi trei noi boxe portabile din gama X-Series. Acestea sunt special concepute pentru a oferi un sunet puternic și amplu care să pună în valoare orice gen de muzică. Astfel, fie că sunt folosite în interior sau în aer liber, noua gamă X-Series oferă portabilitate, durabilitate și o calitate excelentă când vine vorba de sunet. Avem detalii despre noua serie mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Toate modelele dispun de unități de tip X-Balanced de la Sony. Diafragma non-circulară este concepută astfel încât să reducă distorsiunile, maximizând zona difuzorului. Utilizatorii se pot bucura astfel de un sunet mai bogat și mai clar, indiferent de stilul de muzică redat.

Sunet Omnidirectional Party pentru XP700

Modelul XP700 oferă trei tweetere frontale de înaltă eficiență și de un tweeter similar în partea din spate. Această boxă oferă un sunet Omnidirectional Party cu bas intens și profund, dar și mai multă claritate.

Party Sound puternic pentru XP500 și XG500

Celelalte două modele din serie dispun de două tweetere în partea frontală oferind o experiență “Party Sound”. În plus, modelul XG500 oferă radiatoare pasive optimizate pentru a reproduce un bas clar, rezultatul fiind un sunet excelent care merită împărtășit cu cei din jur. Totodată, modelul GX500 dispune de certificare IP66 care garantează rezistența acesteia pla apă și praf. Poate fi folosită atât la piscină, în parc sau la plajă fără riscul unei defecțiuni.  Modelele XP700 și XP500 dispun de rating IPX4 pentru rezistența la stropi de apă în caz că începe ploaia.

X-Series

Funcția MEGA BASS este implementată pe toate boxele X-Series. Această opțiune le permite utilizatorilor să regleze basul din boxă în mod facil. De asemenea, este la bord și funcția LIVE SOUND prin care utilizatorii pot simula un concert live, retrăind experiențele muzicale favorite.

Noile modele dispun și de o autonomie crescută, iar bateriile se încarcă rapid. Totodată, sosesc cu funcția Battery Care Mode care împiedică atingerea unui nivel de încărcare de 100% pentru a crește durata de viață a bateriei. Boxele au mânere confortabile pentru transport și o structură de iluminare ambientală complet nouă.

X-Series

 

Astfel, pot aduce un plus de energie la petreceri sau pot contura o atmosferă caldă și liniștioare unei seri petrecute acasă. Totodată, boxele sunt dotate cu intrări pentru microfon și chitară pentru petreceri karaoke împreună cu prietenii. În plus, pot fi poziționate atât pe verticală, cât și pe orizontală, modelele având senzori care vor optimiza sunetul în funcție de poziție. Nu lipsește nici funcția Party Connect pentru sincronizarea a până la 100 boxe compatibile.

Noile boxe beneficiază de redare prin USB, intrare care poate fi folosită și pentru încărcarea smartphone-ului la nevoie

Noua gamă X-Series – Preț și disponibilitate

  • Modelul SRS-XP700 va avea un preț de aproximativ 2.460 lei și va fi disponibil începând cu luna iunie 2021. 
  • Modelul SRS-XP500 va avea un preț de aproximativ 1.700 lei și va fi disponibil începând cu luna iunie 2021.  
  • Modelul SRS-XG500 va avea un preț de aproximativ 2.000 de lei și va fi disponibil începând cu luna iunie 2021.