Prima motocicletă electrică Harley-Davidson se lansează comercial în 2019

0
1513
Harley-Davidson

De câțiva ani cei de la Harley-Davidson familiarizează cu ideea unei motociclete electrice și astăzi aflăm exact când va sosi un asemenea produs pe piață. Ei bine este vorba despre anul viitor, moment în care vom vedea primul motor complet electric disponibil spre achiziție către publicul larg.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Această nouă motocicletă va oferi performanțe similare cu cele ale prototipului electric pe care Harley îl prezenta în 2014 și anume LiveWire. Acela era capabil să ajungă de la 0 la 100 km/h în sub 4 secunde, cu toate că autonomia era de numai 53 kilometri în acest mod de performanță.

Dacă se alegea modul economic, autonomia urca până la 88 kilometri cu o singură încărcare. Au trecut 4 ani de la acel prototip astfel că vehiculul ce va sosi la anul ar trebui să ofere o autonomie mult mai bună de atât. În 2014 când Harley prezenta acel concept, fanii brandului declarau că în ciuda design-ului arătos și al performanțelor oferite, simt lipsa zgomotului produs de motor și chiar a mirosului de carburant.

Vedem cât succes va avea acest model electric în câțiva ani, prețul mai pierat urmând a fi un element care îi va reține pe mulți de la o eventuală achiziție.