Noul NVIDIA Shield TV vine cu suport 4K HDR şi se vinde de azi la 179 dolari

0
1070

Cu o lună în urmă NVIDIA anunţa lansarea unei noi console cu Android TV şi anume noul Shield TV. Acum acest device a început să fie livrat celor care l-au comandat, la preţul de 179 dolari.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noul Shield TV se vrea a fi un rival pentru Apple TV 4K şi are atât rol de set top box, cât şi de consolă de jocuri. Suportă conţinuturi 4K şi HDR, iar stocarea minimă oferită aici este de 16 GB. De această dată nu primim şi controller la pachet, dar avem parte de suport Netflix, Amazon Video, YouTube, Google Play Movies & TV, Vudu şi Kodi.

Când vine vorba de muzică, primim Spotify, Pandora, Google Play Music şi iTunes. Se poate conecta şi la un TV tuner pentru a viziona programe TV, dar are şi funcţionalitate DVR. Trebuie spus că nu vom resimţi prea tare lipsa de controller, pentru că şi telecomanda care vine la pachet cu consola poate fi folosită pentru a controla jocurile ceva mai simple.

Există şi suport pentru recunoaştere vocală, cu ajutorul microfonului integrat în telecomandă. Cu un joystick la pachet consola se vinde la 199 dolari. Există şi o versiune Shield Pro cu HDD de 500 GB la 299 dolari.