Motorola Moto Z4 ar putea schimba radical abordarea seriei Moto Z4, cu accentul pe dotări midrange

0
603
Motorola Moto Z4

Motorola Moto Z4 și-a început scăpările de ceva vreme şi ne intrigă faptul că în loc să fie un flagship tipic pentru gama Moto Z, începe să sune mai degrabă a telefonul midrange, sau mai bine zis high midrange. Cele mai noi scăpări ale sale merg pe aceeași idee.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Se speculează printre analiști și experți că Moto ar pregăti casarea seriei Moto Z, aşa cum a făcut cu Moto M, Moto C şi Moto E. Motorola nu a mai lansat de ceva vreme un flagship veritabil, care să concureze cu granzii, ci a preferat să joace în zona midrange. Şi a făcut-o cu succes, fiind unul dintre cele mai apreciate branduri în America Latină de exemplu. Am înţeles că au ajuns şi la 100.000 de unităţi vândute la noi anul trecut.

Ultimul “flagship”, Moto Z3 a apărut anul trecut, dar chiar şi el avea dotări de 2017. Se remarcă totuşi prin modulul Moto Mod 5G furnizat de Verizon. Moto Z4 coboară total în zona midrange, dacă sunt reale scăpările. Vorbim despre un procesor Snapdragon 675, conform celor de la 91mobiles.com, plus 4 sau 6 GB RAM şi 64 sau 128 GB stocare.

Avem și baterie de 3600 mAh la bord aparent, dar și o cameră principală de 48 de megapixeli cu tehnologie Quad Pixel, care combină pixelii pentru cadre mai luminoase de 12 sau 6 MP în condiţii lwow light. În față avem o cameră de 25 MP ascunsă într-un breton “picătură”. Evident și modularitatea rămâne în ecuaţie, eventual cu noi module.