Huawei Band 4 Pro este o nouă brăţară de fitness care costă doar 51 de euro: ecran AMOLED, NFC, GPS

0
3878

Huawei a lansat încă o brăţară de fitness în această săptămână, una cu preţ accesibil, dar dotări atractive. Se numeşte Huawei Band 4 Pro şi costă doar 51 de euro. Seamănă cu Honor Band-urile puţin, dar e mai bine dotată.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Produsul vine pe roşu, roz şi negru şi dispune de un ecran AMOLED de 0.95 inch, cu rezoluţie de 240 x 120 pixeli. Are 100 de watch face-uri disponibile şi poate afişa până la 40 de caractere chinezeşti. Huawei promovează purtabilul ca ideal pentru plăţi realizate de la încheietură. Are suport NFC, GPS, iar acesta din urmă poate înregistra inclusiv traiectoria mişcării tale. Avem şi senzor de puls, cu detecţie a oxigenării sângelui, dar şi monitorizare somn. Aici are peste 200 de sugestii pentru a dormi mai bine şi capacitatea de a identifica 6 probleme comune cu somnul.

Evident apar şi notificări, remindere de sedentarism, control de playback muzical de pe telefon şi activare a brăţării când ridici mâna. Sunt 11 activităţi sportive predefinite în memorie şi 127 de metrici sportivi de înregistrat. În plus, senzorul de puls detectează bătăile neregulate ale inimii şi fibrilaţia atrială. Corpul acestei brăţări este rezistent la apă până la 5 ATM, iar Huawei promite până la 12 zile de autonomie cu o singură încărcare.

Alimentarea se face pe bază de conector USB-A integrat în curea.