Fujifilm anunţă imprimanta foto portabilă Instax Share SP-3 SQ, cu design compact şi pătrat

0
1351

Fujifilm tocmai a anunţat prima sa imprimantă foto portabilă care adoptă un format pătrat. E vorba despre Instax Share SP-3 SQ, un model care poate imprima fotografii de 318 dpi în doar 13 secunde. Autonomia sa este de 160 de imprimări şi avem extra detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Odată cu acest gadget vine şi o aplicaţie Share, care include template-uri pentru realizarea de colaje, coperţi de reviste şi chiar coperţi de CD-uri. Veţi putea şi căuta hashtag-uri pe Instagram pentru a alege fotografii ideale pentru acele situaţii. Pe lângă aplicaţia Share, veţi putea imprima fotografiile şi direct de pe aparatele foto Fujifilm din Seria X.

Un Instax Share SP-3 SQ costă 199 dolari şi vine pe alb sau negru. Imprimantele vor fi puse în vânzare luna viitoare, la bătaie cu cele termice Polaroid, sau cu cele LG care activează în această zonă de ceva vreme. Folosind noua aplicaţie Share veţi putea imprima până la 9 fotografii pe o singură hârtie specială, prin funcţia “Collage Template”.

11 şabloane sunt incluse în zona “My Template”. SP-3 vine cu o structură sofisticată şi mulţi faţetată, compactă şi elegantă. Veţi putea imprima lejer poze de pe terminale Android şi iOS.

Iată și un video demo cu dispozitivul: